Seven Tea reseller

Reseller worden?

Seven Tea maakt afslanken makkelijker. Wij werken o.a. samen met afslankstudio’s, sportscholen en diëtisten. Wil jij ook Seven Tea aanbieden aan jouw klanten? Dat kan! Word fysiek verkooppunt van Seven Tea.

De werking van Seven Tea

De 100% natuurlijke ingrediënten van Seven Tea geven een energiek gevoel. Ook zal je tussendoortjes laten staan door de honger stillende werking. Door de unieke samenstelling in poedervorm neem je alle ingrediënten ook daadwerkelijk tot je. Seven Tea is geen afslankmiddel maar helpt het afslanken makkelijker maken.

De richtlijn voor optimaal resultaat is 3 maal daags een kop Seven Tea drinken. Één zak Seven Tea bevat 200 gram oplosthee. Dit is voldoende om voor 30 dagen 3 maal daags Seven tea te drinken.

Starten zonder risico

Profiteer van de goede marges op Seven Tea. Starten is makkelijk. Wil je zonder risico uittesten of Seven Tea een goede toevoeging is aan jouw assortiment? Bestel dan nu het starterspakket met de retouroptie binnen 3 maanden.

Vul alle gegevens in op het aanmeldformulier en je ontvangt dezelfde dag een e-mail met meer informatie en logingegevens waarmee je direct kunt bestellen. Wij leveren jouw bestelling binnen 2 werkdagen met PostNL.

In het starterspakket vind je alles wat nodig is om een goede start te maken met het verkopen van Seven Tea:

  • 15 zakken Seven Tea
  • Flyers
  • Posters

Ben je tevreden met de verkoop van Seven tea. Dan kun je met je accountgegevens makkelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Wij hanteren een minimale afname van 20 stuks per bestelling. Profiteer van een nog betere marge bij een grotere afname.

Toch nog vol met vragen?

Dan staan wij natuurlijk voor je klaar. Stuur een mail naar webstore@seven-tea.com of bel ons gerust op T 06 – 543 505 56 .

Aanmelden als reseller