Wat vinden onze klanten

 1. 5 van 5

  Ik ben via een kennis uit België op Seven Tea gewezen. Ik ben in 4 weken 2 kilo kwijt. Ik heb nog ruim 2 zakken thee en zie mezelf niet stoppen. Ik vind het lekker en het is niet duur

 2. 4 van 5

  Ik ben al een aantal maanden bezig met weightwatchers, dit gaat erg goed. Nu ruim drie weken gecombineerd met SevenTea en het werkt echt!! Ik weet niet of het tussen mijn oren zit maar ik heb veel minder trek. Vrij zeker dat ik weer ga bestellen als het op is. Groetjes

 3. 5 van 5

  Ik ben nu drie weken bezig met Seven-Tea, de smaak is goed te doen. Ik combineer het met minder koolhydraten en ik ben 1,5 kilo kwijt.

 4. 5 van 5

  op advies van schoonzus begonnen met seventea. Zij deed het met Sonja Bakker en ging goed. Ik doe met alles wat minder en in een maand 2 kilo’s kwijt. Het is nu mijn vaste thee.

 5. 4 van 5

  ik heb het op aanraden van. Merk wel dat ik meer energie heb. Nog geen gewicht verloren. Een keer wat later op de avond gedronken en toen sliep ik niet goed.

 6. 4 van 5

  Ik doe samen met mijn vrouw al een aantal maanden Seven-Tea. Ik merk dat ik minder trek heb en meer energie. Gewicht hou ik niet bij..